Bedrijf
Create pdf Print
FTO NV is een internationaal transportbedrijf dat opgericht is in 1989 en gespecialiseerd is in geconditioneerd vervoer, voornamelijk van bloemen en planten.
 
Door een innoverende bedrijfsfilosofie, professionalisme en doordachte investeringen in het wagenpark en in planning - en opvolgingssystemen wil FTO een vooruitstrevende en ervaren gevestigde waarde zijn en dat vertaalt zich in een gestadige groei.
 
FTO NV heeft een eigen wagenpark van 22 trekkers van het type temperatuur gecontroleerde "combinatie" of "trekker - oplegger".
 
FTO NV werkt voor diverse klanten in binnen- en buitenland en tevens ook met verschillende goederen:
  • van bloemen en planten
  • tot diverse paletgoederen
  • tot gekoelde en/of diepvrieswaren
Door de combinatie van een modern wagenpark, een professioneel team van logistieke coördinators en vakbekwame chauffeurs bent u als klant steeds verzekerd van een uitstekende, flexibele en klantgerichte transport- en/of distributieservice.

FTO groeit elk jaar en telt vandaag 22 werknemers, onder wie 18 eigen chauffeurs. Met het oog op een nog betere dienstverlening  naar optimalisatie van de ritten, de leveringen, de tijdigheden, de service en controle  heeft FTO geïnvesteerd in het routeplanning systeem van PTV-Intertour én opvolging van het wagenpark met Transics. Alle wagens hebben naast de boordcomputer ook een navigatietoestel aan boord.
 
De onderneming is gevestigd in 9080 Lochristi (nabij Gent), Beerveldsebaan 4, op 4 km van de afrit/oprit « Beervelde / Lochristi » van de E17.
 
Overslag en/of korte termijn opslag en alle douaneformaliteiten behoren ook tot onze servicemogelijkheden. Het gebouw is dag en nacht toegankelijk voor laden en lossen aan de hand van een geregistreerde toegangscodes.
© FTO | Transport & Distributie - Privacyverklaring